Družinske zimske aktivnosti

Družinske zimske aktivnosti

Razmere v zadnjih dveh letih so otrokom vzele marsikatero radost, zato je še toliko bolj pomembno, da jim podarimo kar najbolj vesele in aktivne zimske počitnice. Za vas smo pripravili nekaj namigov za doživetja, ki bodo pričarala nasmehe na otroške obraze. V SelectBox darilnih paketih je zbranih več kot 3000 doživetij, ki jih lahko obdarjenec unovči popolnoma po svoji želji. Poleg tega bodite brez skrbi glede epidemioloških omejitev, saj lahko darilno kartico unovčite kadarkoli v času dveh let od dneva nakupa.

Med množico doživetij smo za vas izbrali nekaj aktivnosti, ki bodo popestrile zimske počitnice vas in vaših otrok.

Podajte se na gozdno družinsko dogodivščino

Ste že slišali za Pot močvirskih škratov in Polhov doživljajski park? Gre za popotovanje po pravljičnodoživljajski deželi, ki se začne v Polhograjski graščini, otroci pa imajo pri tem nadvse pomembno nalogo: polhku morajo najti novi dom. Med potjo spremljajo navodila in namige, ki so zapisani v Polhovi knjižici, lepijo nalepke na zemljevid, zbirajo žige in rešujejo druge pomembne naloge. Lahko pa se podate tudi v Bevke na Ljubljanskem barju, kjer boste na Poti močvirskih škratov doživeli Najbolj zamočvirjeno dogodivščino.

Adrenalinska doživetja za vso družino

Je sploh še kaj bolj zabavnega od adrenalinske dogodivščine v krogu družine? Na idilični lokaciji zraven smučišča Kobla stojijo apartmaji Tubej, ki organizirajo sankanje, začetno učenje smučanja in turno smučanje. S SelectBox darilnim paketom lahko pri Tubeju izbirate med adrenalinskim streljanjem na progi s 3D tarčami, sankanjem na poligonu ali smučarsko šolo. Naj bo adrenalinska dogodivščina vrhunec letošnjih zimskih počitnic!

Spodbudite otroško ustvarjalnost z glasbenimi igrarijami

V starem mestnem jedru Kamnika se nahaja šola petja Glas srca, v kateri Neža Drobnič, nekdanja članica vokalne zasedbe Katrinas na glasbenih delavnicah in igrarijah za otroke naprej predaja svojo ljubezen do glasbe. Na otroških glasbenih delavnicah bodo vaši otroci pridobili osnovne veščine solopetja, plesnega gibanja in likovnega ustvarjanja. Počitnice so odlična priložnost za spodbuditev otroške ustvarjalnosti. Vzemite v roke čopiče, pojte, plešite, igrajte in ustvarjajte skupaj z otroki.

Kljub temu, da smo v zadnjem letu več časa preživeli v družinskem krogu kot kadarkoli prej, ni pomembno le koliko, ampak tudi kako preživljamo skupni čas.

Zimske počitnice so odlična priložnost za različna aktivna družinska doživetja. Šolarji bodo tako lažje začeli z novim polletjem, vi pa se boste vrnili na delovno mesto polni pozitivne energije. Privoščite si SelectBox družinsko pustolovščino. Zaslužite si jo tako vi kot vaši otroci.