Izberi pravo darilo glede na astrološko znamenje

Izberi pravo darilo glede na astrološko znamenje

Zagotovo se pri izbiri darila tudi vi kdaj znajdete v zagati. In da se boste v prihodnje izognili neprimernim in neuporabnim darilom, vam je lahko v pomoč tudi astrologija. Nekoliko nenavaden pristop, boste rekli, ampak mi smo ga preizkusili in izkazal se je za zelo uspešnega. V prihodnje se izognite slabim darilom in podarite nekaj, kar bo posameznici ali posamezniku pisano na kožo. V spodnjih zapisih se skrivajo namigi za popolna darila, zato jih nikakor ne prezrite!

Oven komaj čaka na rojstni dan in obožuje presenečenja. Najbolj se bo razveselil bona za kakšen adrenalinski podvig, saj je to nekaj, kar ga najbolj sprošča. Čim bolj bo tematika nenavadna, bolj bo avanturistično usmerjeni oven zadovoljen. Poleg tega ga bo preplavil občutek, da ga resnično dobro poznate in da veste, da se njemu v življenju enostavno mora ves čas dogajati. Ker je dinamičen in ima rad šport in adrenalin, zato ne boste zgrešili z darilnimi karticami SelectCard največjih ponudnikov kakovostne športne opreme, kot so Intersport, Iglu šport ali Tomas Sport. Za največje avanturiste bo kot nalašč darilni paket Adrenalinska doživetja, ki ponuja več kot 90 možnosti za ekstemna doživetja. Vključuje aktivnosti v naravi samo za pogumne, med drugim bungee jumping in zipline v Solkanu, adrenalinsko vožnjo s Ferrarijem po pisti v Milanu in tandemski skok s padalom.

Bik je znan kot največji gurman zodiaka. To je oseba, ki vas čas hrepeni po udobju, okušanju in dobri hrani. Najbolj boste bika osrečili z izbiro odlične večerje v prestižni restavraciji. Ne pozabite, da ima bik rad tudi dobro kapljico ter da ne mara obrokov, ki niso lepo dekorirani. Elegantna izbira bo biku pričarala širok nasmeh na ustnice in prebudila njegove brbončice. Peljite ga na degustacijo dobrega vina s paketom Raziskovanje okusov , ki vključuje več kot 70 lokacij za pokušino vina ali ga povabite na večerjo v dobro restavracijo z darilnim paketom Ekstravagantna večerja. Svoje brbončice bo lahko razvajal v najboljših restavracijah po Sloveniji in na Hrvaškem, kot so Janez Bratovž, Hiša LinhartGostilna Repovž in Roxanich. Z Darilno kartico SuperCard Gourmet pa se bo lahko odpravil v eno izmed več kot 60 gostišč, vse od Pizzerie Foculus in Burger Time-a, pa do Dvora Jezeršek in Restavracije 2864 za tiste z bolj prefinjenim okusom.
Dvojčki, najbolj radovedno znamenje, že pred rojstnim dnem sami pri sebi ugibajo, kaj jim boste podarili. Tako zelo so neučakani in vzhičeni, da je obdarovanje še večje veselje. Dvojčki so komunikativne osebe, razveselite jih lahko s kakšnim družabnim presenečenjem. Zelo radi se pogovarjajo, ne marajo pa biti pri miru, zato bo zanje kot nalašč darilna kartica SuperCard, s katero si bodo v trgovini iStyle lahko izbrali v nov telefon ali dodatek zanj. Z online darilno kartico Super E pa bodo lahko nakup opravili kar preko spleta in se med več kot 80 spletnimi trgovinami odločili za naročnino na največjo slovensko avtomobilistično revijo Avto fokus, premaknili zmožnosti avtomobila s Powerbox.si ali nakupovali v TC motoshop, kar bo njihovo vožnjo naredilo še bolj zanimivo.
Rak, nežno in romantično naravnano znamenje, hrepenijo po tem, da se imajo lepo, najraje v družbi ljubljene osebe. Najbolj se bodo razveselili, če jim podarite kakšen bon za romantično doživetje v dvoje. Seveda imajo raje bolj umirjeno vzdušje, zato skušajte zanje izbrati resnično posebno doživetje. Raki so znani po tem, da so najbolj veseli, ko presenetite njih in zraven še njihovo ljubljeno osebo. Podarite enega izmed petih turističnih darilnih paketov, v katerem je na voljo več kot 200 možnosti za nočitev v romantičnem ambientu v dvoje. Spoznali bodo nove kraje in si privoščili oddih in sprostitev v popolnem udobju. Med našimi najboljšimi turističnimi ponudniki boste našli ECO Hotel BohinjZdraviliški dvor v Rimskih Toplicah, Roxanich Wine & Heritage Hotel, verigo hotelov LifeClass Portorož in še mnogo drugih.
Lev hrepeni po tem, da je vedno v koraku s časom. Rad si privošči najboljše, seveda s kraljevskim pridihom. Razne drobne malenkosti zanj ne pridejo v poštev, presenetiti ga morate z nečim zares prestižnim. Ker je rad urejen, je odlična izbira bon za trgovino z oblačili ali modnimi dodatki. Najbolj ga boste razveselili s prestižnim paketom Bogastvo gora, sonca in morja, kjer so združena skrbno izbrana doživetja s področja visoke kulinarike, elitnega turizma, pravih adrenalinskih izzivov ter nege v najlepših SPA in wellness centrih. Lahko se bo razvajal v hotelu LifeClass Portorož, jedel v restavraciji Janeza Bratovža ali se sprostil v kopeli in na masaži v SPA Živa ob Blejskem jezeru . Presenetite ga lahko tudi z darilno kartico SuperCard, s katero mu podarite svobodo izbire. Izkoristil jo bo lahko pri več kot 800 ponudnikih, kot so Lisca, Zlatarna Celje, Sportina, L’Occitane…
Devica je oseba, kateri zagotovo ne boste podarili darila na prvo žogo. Ker je devica tista, ki jo najbolj zanima področje prehrane, ji je smotrno podariti kakšen zdrav vitaminski paket ali morda naravno kozmetiko, s tem zagotovo ne boste zgrešili. Z darilnim paketom Šport za vsakogar ali Šport za aktivne si bo med naborom več kot 60 partnerjev v športni trgovini Topatlet lahko izbrala prehranske dodatke, paket Nega v SPA centru pa ji ponuja več kot 120 možnosti za naravno kozmetiko AlpStories ali ekološke izdelke Ekolife natura. V širokem naboru vrhunske kozmetike bo z darilno kartico SelectCard L’occitane zagotovo našla nekaj zase.
Tehtnica je znamenje, ki ves čas hrepeni po urejenosti, eleganci in lepoti. Bon za masažo ali kozmetični salon bo odlična izbira, saj si tehtnica želi biti ves čas negovana in privlačna. Moški ali ženska tehtnica se bosta zelo razveselila tudi kakšnega skrbno izbranega kosa spodnjega perila, seveda v bolj umirjenih, pastelnih tonih. Darilni paketi Masaža in wellnessMasaža in wellness LUXLepotna nega in sprostitev ter Harmonija lepote ponujajo več kot 60 možnosti za sanjsko doživetje in razvajanje vseh čutil v čudovitem vzdušju kozmetičnih, lepotnih, wellness in SPA centrov. Vključujejo lepotne in sprostitvene tretmaje, masaže, ličenja ter druge vrste nege, vstop v priznane Wellness centre in bazene.
Škorpijon obožuje razna mistična doživetja. Z veseljem se brez razmisleka poda v avanturo, zato bo najbolj primerno darilo zanj povezano s krajšim potovanjem, morda celo v neznano, kar skrivnostnega škorpijona še kako privlači. Darilni paket Na lepše ponuja več kot 60 možnosti kratkega oddiha. Vključuje nočitev za dve osebi v prijetnem ambientu urbanega ali podeželskega okolja. ECO Hotel Bohinj, Turistična kmetija Mali Raj ali Chocolate village glamping in druge možnosti nastanitve, nudijo oddih v čudovitem okolju. Ker škorpijon zelo rad izstopa, ga boste ne glede na spol, prijetno presenetili z darilno kartico Super E, s katero si bo lahko v več kot 80 spletnih trgovinah sam izbral svoje popolno darilo.
Strelec je hudomušen posameznik zodiaka, ki na svoj rojstni dan zagotovo ne želi ostati doma. Ker hrepeni po širini in novih znanjih, je odlična izbira vstopnica za gledališče ali kino, kjer se bo nasmejal ob ogledu katere izmed njihovih komedij. S takšnim darilom boste pri ognjenem in zabavnem strelcu zagotovo zadeli v polno. S SelectCard darilno kartico Kolosej, MGL ali Špas teater boste nahranili dušo večnega učenca in humorista. Njegovo ognjevitost in občutek večnega hrepenenja lahko zadovoljite tudi s športnim paketom Šport za vsakogar, ki ponuja raznovrstne pustolovščine. Med drugim bo lahko raziskoval podzemlje Pece, se naučil živeti z naravo v Šoli preživetja Laris, raziskoval teren na konjskem hrbtu na kmetiji Vrbnjak ali se s štirikolesnikom podal na divjo vožnjo po Bohinju.
Marljivi kozorog si redko odtrga čas zase. Obenem obožuje naravo in rad išče svoj mir, zato je zanj najboljša izbira darilni paket za vikend oddih v objemu neokrnjene narave. Privoščite mu sprostitev v čudovitem ambientu izbrane turistične kmetije, ki jih ponuja linija SelectBox paketov Na deželi . Z darilnimi paketi Noči na podeželju, Podeželski oddih, Sanje na deželi in Pravljični vikend boste kozorogu pričarali nepozabno doživetje. Izbiral bo med več kot 150 ponudniki nastanitev kot so Kmečka hiša OjstricaPanonska vasKmetija Šeruga in Gradišnik . Ob prvovrstnem oddihu v naravi bo s paketi Na deželi odkrival pristne okuse, ki jih ponuja domačija Marof, posestvo Poljšak, Kmetija in sirnica Pustotnik ter druge.
Vodnar ima najraje darila, ki mu omogočajo posebno doživetje. Standardna rojstnodnevna darila ga ne prepričajo, saj želi, da je v vaših očeh, ko izbirate darilo zanj, poseben in unikaten. Podarite mu lahko adrenalinsko vožnjo, ki mu bo pognala kri po žilah. SelectBox paket Zabava v naravi ponuja več kot 70 možnosti za aktivnosti na svežem zraku. V paketu se nahaja vožnja s kajaki in kanuji po Ljubljanicišportno plezanje in jamarsto v Bovcusupanje po Bohinjskem jezerurafting po reki Soči ter številne druge aktivnosti. Za vodnarja bo primerno darilo tudi SuperCard ECO, s katero bo nakup lahko opravil v eni izmed več kot 250 trgovin, združil pa bo lahko tudi šport in modo ter nakupoval v trgovini Buzz, športnih trgovinah Extreme Vital, TC Sport, Kibuba…
Znamenje ribi je močno povezano z vodo, zato je najbolj primerno darilo vstopnica za vodni park ali savno, kjer si bodo ribice privoščile zaslužen oddih od vsakdanjika in se zasanjano prepustile užitkom vodnih kapljic. Kot znamenje z bogato domišljijo in zelo aktivno podzavestjo, jih bo razveselilo tudi karkoli v povezavi z umetnostjo. Poskrbite za popoln odklop z darilno kartico SuperCard Wellness, kjer bodo ribe lahko izbirale med številnimi ponudniki term in bazenov, kot so Terme Banovci, Alpski wellness resort Špik in Terme Vivat. Na voljo je tudi darilna kartica za Thermano Laško .

Če si torej želite, da se vaše darilo prijateljem resnično vtisne v spomin, jim podarite izkušnjo nepozabnega doživetja. Odločitev za obdarovanje z darilnimi paketi SelectBox in darilnimi karticami SuperCard bo zadetek v polno, saj boste obdarovancu ponudili nešteto raznovrstnih možnosti, med katerimi bo sam lahko izbral pravo zase. Podarite nekaj novega in originalnega, podarite popolno darilo – svobodo izbire!