Podari nekaj drugačnega, podari doživetje!

Podari nekaj drugačnega, podari doživetje!

Velikokrat se pri nakupovanju daril zatečemo k izbiri predmetov, za katere že vnaprej vemo, da za obdarovanca ne bodo imeli resnične uporabne vrednosti. Ste se kdaj vprašali, koliko daril, ki ste jih ljudem podarili, je zares doseglo svoj namen, koliko pa jih je samo žalostno obsedelo na policah, kjer so še leta po tem zgolj nabirali prah?

Zakaj namesto nekega predmeta za spremembo ne bi podarili doživetja? Še posebno, če cenite izvirnost in inovativnost. Takšna doživetja bodo tako vam kot obdarovancu v spominu ostala za vedno. Poleg tega je skoraj nemogoče, da jih podarite v napačni velikosti ali barvi pa tudi pokvariti se ne morejo. Darilni paketi SelectBox so točno to – vrhunsko doživetje v škatlici, primerno za vsak okus, ne glede na spol, starost ali osebne želje.

Za turistične navdušence

Za tiste, ki radi potujejo in obiskujejo nove kraje, so tu turistični darilni paketi Turizem in namestitve. Izberite paket Romantični pobeg, Na lepše, Nebeški pobeg, Čarobni oddih ali Sanjski trenutki in si privoščite prosti konec tedna, nekje daleč od mestnega vrveža in vsakodnevnih skrbi v družbi ljubljene osebe. V SelectBox ponudbi boste našli najboljše hotele verige LifeClass; Neptun, Apollo, Mirna, Riviera in prestižni Grand Hotel Portorož, ki gostom ponujajo nepozaben oddih ob morju. Vsem ljubiteljem narave je na voljo eden lepših kmečkih turizmov pri nas, priznana turistična kmetija Šeruga, ki se nahaja v bližini Otočca.

 

V kolikor ste strasten raziskovalec mest in kulturnega dogajanja, se boste v Ljubljani lahko nastanili v luksuzih hotelih kot sta InterContinental in Radisson Blu Plaza, v Zagrebu pa DoubleTree by Hilton in President Pantovčak. V Dalmaciji se boste zagotovo navdušili nad razkošjem hotela Galeria Valeria, Prima Luce ali Bastion Zadar. V Istri pa izberite Hotel Kaštel Motovun, ki vas bo očaral s svojim romantičnim ambientom in pogledom na čudovito okoliško naravo ter srednjeveško mestece.

Za zaprisežene gurmane

Gurmani lahko izbirajo med številnim možnostmi v kategoriji Gourmet in vino, v kateri so združeni najboljši ponudniki gostinskih storitev v različnih slovenskih regijah pa tudi na Hrvaškem. Raziskovanje okusov, Miza za dva, Dobra miza ali Ekstravagantna večerja so lahko vaša vstopnica v svet gastronomskih užitkov, ki so obvezno pospremljeni tudi s kozarcem vrhunskega vina. V prestolnici vam priporočamo obisk restavracije Vander, ki na prvovrstni lokaciji tik ob Ljubljanici v starem centru mesta streže sodobne jedi s pridihom tradicije in seveda restavracijo JB, ki je med 100 najboljšimi na svetu. Na Gorenjskem bodo za vaše želodčke poskrbeli v znani slovenski gostilni Kunstelj, ki ohranja tradicijo domačih jedi, pripravljenih po starih slovenskih receptih. Svetujemo vam tudi obisk gostilne Krištof, kjer boste okusili pridih modernih kulinaričnih idej s prepletanjem slovenske tradicije. Kulinarični sladokusci ne boste zgrešili grajske restavracije Grad Otočec, ki je znana po kreativnosti in kompleksnosti jedi.  

 

Za vse aktivne

Če želite nasmeh na usta privabiti kakšnemu športnemu navdušencu, potem so darilni paketi iz kategorije Šport in adrenalin zagotovo prava stvar. Obilica zabavnih športnih doživetij v specializiranih športnih objektih ali zunaj na prostem so pravo darilo, ki ga bodo ljubitelji gibanja gotovo veseli. Odvisneži od adrenalina boste odslej v toplejši polovici leta lahko uživali v vožnji s štirikolesniki po čudovitem Bohinju in v spustih z gorskimi gokarti, skiroji ter kolesi v letnem parku Krvavec. Ljubiteljem letenja letalska šola Solton pri Velenju ponuja nepozabno izkušnjo panoramskega leta, kjer se boste lahko preizkusili tudi v pilotiranju, za najpogumnejše pa vrhunec zagotovo predstavlja skok iz letala s padalom, ki ga ponuja agencija Skydive Ljubljana. V kolikor vas navdušuje svet prestižnih in drznih avtomobilov, se podajte na sanjsko vožnjo s Ferrarijem ali pa spoznajte starodobne dirkalnike in se pridružite nori dirki legendarnih avtomobilov. Če so vam bližje dvoranski športi, se preizkusite v bowlingu, morda se vpišete v boksarsko šolo ali pa svoje telo razmigate v najsodobnejših fitnes centrih.

Za wellness uživače

In kako pričarati nasmeh na obraz predstavnici nežnejšega spola? S kvalitetno lepotno nego, kako pa drugače. Izbira v kategoriji darilnih paketov Lepota in razvajanje je izjemno bogata in vključuje številne lepotne tretmaje v specializiranih wellness centrih, kjer bodo masaže, obrazne nege in druge antistresne metode poskrbele za sprostitev in pomlajevalne učinke. V masažnem salonu Lai Thai vam bo profesionalna maserka in terapevtka prek načel tradicionalne tajske masaže pomagala k regeneraciji telesa in premagovanju stresa, v lepotnem centru YingYang pa boste doživeli preplet najnovejših tehnologij in toplega človeškega stika. Z vrhunsko kozmetiko in terapijami vas bodo razvajali tudi v Beauty center SPAmbient, kjer si željni osvežitve videza lahko privoščite intenzivno pomlajevanje obraza s čebeljim strupom, ki spodbuja nastajanje kolagena in poskrbi za sijoč videz kože. V kozmetičnem studiu Biona si lahko privoščite vrhunsko nego, med katero kraljuje kisikova terapija, za sproščujočo masažo pa obiščite Ornament SPA v Šmarjeških Toplicah.