Se tvoja prijatelja poročita? Podari jima najlepše poročno darilo?

Se tvoja prijatelja poročita? Podari jima najlepše poročno darilo?

Izbira darila za mladoporočenca zna biti precej zahtevna naloga. Če se poroči tvoja prijateljica ali prijatelj pa še toliko bolj. V prvi vrsti zato, ker je darilo namenjeno paru – kar pomeni, da mora biti všeč ne le eni osebi, ampak kar dvema, potem pa je tu še čustvena vrednost in na drugi strani uporabnost darila, ki se dostikrat lahko izključujeta.

Da boste najlepši dogodek prijateljev pospremili s popolnim darilom, smo za vas pripravili šest zanimivih idej, kamor lahko na razvajanje ali po izdelke za dom odidejo vaši obdarovanci ob priložnosti kot je poroka!

Pri izbiri darilnega paketa ali kartice naj bosta vaše vodilo vedno mladoporočenca, njun način življenja in preživljanja prostega časa. S SelectBox darilnim paketom ali SuperCard darilno kartico boste izbiro prepustili samo njima. V široki ponudbi darilnih paketov in kartic bo vsak par našel najboljši način, da izkoristi vaše darilo!

1001 dar izdelki za dom

Vsak par, posebej pa mladoporočenca potrebujeta udobno in prijetno skupno gnezdece. V trgovini 1001 dar bosta lahko izbrala vse tisto, česar v svojem domu še nimata – od setov čajnih skodelic, elegantnih kozarcev za vino, robustnih kozarcev za pivo, pa vse do retro kafetiere ali vrtljivega stojala za začimbe… Z izdelki iz njihove trgovinice bo par svoje skupno stanovanje lahko še polepšal z raznobarvnimi odejami, prevlekami za blazine in mehkimi brisačami, kar bo njune bivalne prostore naredilo še bolj domačne. V tej ljubki trgovinici si bosta s SuperCard darilno kartico privoščila dodatke, ki bodo polepšali njun dom. Pustite pečat z uporabnim poročnim darilom, ki ju bo na vas spominjalo še dolgo časa!

Romantična večerja v Prlekiji s tremi hodi po izboru Chefa

Z darilnim paketom Dobra miza, Raziskovanje okusov, Miza za dva ali ekstravagantna večerja bosta lahko mladoporočenca odšla na kulinarično razvajanje v restavraciji Term Banovci, katere posebnost so tradicionalne domačne prleške in prekmurske jedi, pripravljene po starih receptih iz lokalnih sestavin. Jedi so posebne prav v svoji preprostosti, očarajo pa s polnim okusom in ljubeznijo, vloženo vanje. Okus je skoraj tak, kot če bi jedi pripravila babica, čeprav jih seveda kreirajo kuharski mojstri velikih talentov in z občutkom za visoko kulinariko. Ustvarjajo s tipičnimi sestavinami kot so ajda, bučno olje in zaseka, v sladkih jedeh pa pogosto uporabljajo tudi mak. Za sladico ne bo manjkala prleška pogača ali celo prekmurska gibanica. Za mladoporočenca, ki se rada razvajata kot prava gurmana, bo prleški obrok doživetje, za katerega vam bosta še dolgo hvaležna.  

Edinstveno kulinarično doživetje v popolni temi prestolnice

In še ena ideja, primerna za mladoporočenca, ki si želita gurmanskega razvajanja v dvoje. Zanju bo odlična izbira razvajanje njunih brbončic na povsem nov, unikaten način – to je z obedom v temi. V prestolnici Ljubljane se v Hotelu Slon nahaja vrhunska restavracija, v kateri bo chef Janez Šetin zanju pripravil gurmanske specialitete, ki jih bosta zaužila z zavezanimi očmi. V popolni temi bodo še toliko bolj prišla do izraza čutila okusa, vonja in tipa, hkrati pa bo to zabavna izkušnja skozi katero se bosta še bolj povezala ter se spoznala na popolnoma nov, zabaven in presenečenj poln način. Večerja v temi, ki jo lahko mladoporočenca najdeta v paketu Najlepši trenutki v dvoje, Dobra miza in Bogastvo gora, sonca in morja, je posebej primerna za vse tiste mladoporočence, ki v sebi nosijo vsaj kanček otroške radovednosti in so odprti za novo, nepozabno in morda malce nenavadno izkušnjo!

VIP razvajanje v zasebnem spa centru Wellness Ornament

V Dvorcu Gregorčič v Šmarjeških Toplicah se nahaja spa center Wellness Ornament, v katerem mladoporočenca lahko preživita čas drug z drugim v peneči masažni kopeli ali v infrardeči in finski savni. V prostornem spa centru sta na voljo tudi udobna ležalnika, nekaj svežega sadja in dovolj tekočine za popolno razvajanje v dvoje. Gre za spa center, ki z visokimi stropi in sinje modrimi marmornatimi stenami daje občutek nadzemeljskosti. To je prostor, kjer skrbi vsakdanjega sveta izginejo, prevzame pa te nova dimenzija sproščenosti in ugodja. Nepozabno razvajanje v dvoje lahko mladoporočencema podarite v obliki enkratnega doživetja SXP1, ali pa kot eno izmed možnosti v SelectBox paketih kategorije Lepota in razvajanje.


 

Nočitev in kulinarično razvajanje v starem mestnem jedru Radovljice

V starem mestnem jedru Radovljice se nahaja Hiša Linhart, ki mladoporočencema ponuja tradicionalno kulinarično doživetje in nočitev v prekrasnih sobanah, urejenih v poznogotskem slogu. Zanju bo pod vodstvom chefa Uroša Štefelina kuhala z Michelinovo zvezdico nagrajena ekipa. Ti jima bodo pripravili prefinjene jedi na domačen način, tako kot znajo samo oni. Tik preden bosta zapustila Radovljiški raj, ju čaka še tri-hodno kosilo in bogat »brunch« oz. opoldanski zajtrk. Poleg kulinaričnega razvajanja in domačnega vzdušja bosta mladoporočenca lahko najela kolesa in z njimi raziskala najlepše kotičke v Radovljici in bližnji okolici tega mesta! To je še eno doživetje iz širokega nabora možnosti SXP1, ki povzema rek »življenje je lepo« in mladoporočenca razvaja še s čokoladnim presenečenjem!

Ne glede na to kateri paket ali darilno kartico se odločite podariti mladoporočencema, ob tej čudoviti priložnosti, ko si bosta dahnila večni da, je naša ponudba tako široka, da gotovo ne bosta imela težav, kaj izbrati. Podarite jima Selectbox paket doživetij, enkratno doživetje SXP1 ali SuperCard darilno kartico in se brezskrbno odpravite na poroko, z zavedanjem, da jim boste podarili darilo, pisano prav na njuno kožo!