Dejan Kranjc o svojih najlepših doživetjih

Dejan Kranjc o svojih najlepših doživetjih

Dejan Krajnc je zaslovel kot član narodnozabavne pevske zasedbe Poskočni muzikanti in bil del nje, vse dokler se ni pred časom iz Poskočnega dejana prelevil v Dejan Dogaja. Seveda govorimo o novi glasbeni zasedbi, ki jo je ustanovil in v kateri ustvarja v zadnjem obdobju, ta pa je postala tudi kar njegovo novo drugo ime.

“Verjamem, da najboljše doživetje šele prihaja. Tako, ki bo res najboljše in največje. Šli bomo na konec sveta in naredili res hud projekt.”

Njegov najljubši kraj, kamor redno zahaja tako pozimi kot poleti, je Bohinj. Uvrsti ga celo med 5 najlepših lokacij za oddih, ne le pri nas, ampak kar na svetovni ravni. Poleg čudovite narave, kjer vedno najde svoj mir, ga navdušujejo tudi številne turistične možnosti, ki jih ta ponuja – od smučanja in plavanja pa do gorskega hribolazenja. Njegova ideja popolnega prostega dne, preživetega v naravi pa nujno vključuje še sprostitev v savni in ogled kakšnega dobrega filma. Zdi se, da energičnemu Štajercu energije nikoli ne zmanjka, morda pa je razlog ravno v tem, da si baterije polni na tako čudovitem kraju.

“V Bohinju imamo družinski apartma. Tja redno zahajam tako poleti kot pozimi, saj tam najdem svoj mir. Bohinj je raj na zemlji, najlepši prostor v Sloveniji. Po mojem mnenju je celo eden izmed top pet najlepših krajev na svetu.’’

V samih presežnikih pa govori tudi o zimi. Ne da bi za dobro voljo potreboval kakšen poseben razlog, ampak vseeno jih ima v decembru kar precej. Poleg tega, da v tem mesecu praznuje rojstni dan, praznično vzdušje s seboj prinese lučke, darila, dobro hrano in nasploh veselje v zraku.

SelectBox mu je omogočil že nekaj lepih doživetij, od katerih je bilo vsako zase nekaj posebnega. Najbolj pa se veseli vseh tistih, ki ga še čakajo. Na svoje prvo, tovrstno doživetje namreč, se je odpravil že pred časom, ko na sceni še ni bil tako dejaven kot danes, kar je samo eden izmed razlogov, da ostaja zvest skupini SelectBox ambasadorjev tudi v prihodnje.