Lara Lipnik o svojih najlepših doživetjih

Lara Lipnik o svojih najlepših doživetjih

Lara Lipnik, ki se na spletu predstavlja tudi pod imenom Travel girl, je točno to, kar sporoča njen vzdevek – strastna popotnica, ki raje kot države, ki jih je obiskala, šteje lepe trenutke, ki jih je tam doživela. Po poklicu je sicer učiteljica in z enako resnostjo in predanostjo, kot prenaša znanje na mlajše generacije, jemlje tudi svoj prosti čas. Pri tem se ne ozira na vremenske okoliščine, saj obožuje prav vse letne čase. Poleti se najraje odpravi na kakšno daljše potovanje v obmorske kraje in vedno znova jo pritegnejo oddaljene eksotične destinacije. Ko je govora o zimskih aktivnostih, izpostavi smučanje ali pa spontan izlet v gore poln sonca, lepih razgledov in brezskrbnih dogodivščin na snegu.

Kot pravi sama, so njeni konci tedna že skoraj po pravilu rezervirani za odkrivanje najlepših kotičkov po Sloveniji, s čimer prežene rutino in si napolni baterije po napornem tednu.

Ena izmed destinacij, ki ustreza kriteriju vikend oddiha in jo vedno znova očara, je Kranjska Gora. Navdušena je nad njeno lepoto in številnimi možnostmi, ki jih ta ponuja tako poleti kot pozimi. Kot prava poznavalka tega z razlogom tako priljubljenega turističnega kraja, predlaga sprehod okoli jezera Jasna ali pa malo daljši pohod do Krnice ali Tamarja in v zimskem času s sankami nazaj. Po njenem mnenju je vsekakor vredno obiskati tudi izvir Zelencev, do katerega vodi lepo urejena kolesarska pot, ki jo lahko podaljšaš še do italijanskega Trbiža. Idej ji kar ne zmanjka in seveda beseda nanese tudi na smučanje ter oddih v spa in wellness centrih. Na tem mestu se moramo strinjati, da v mrzlih zimskih dneh nič ne prija bolj kot sprostitev v savni ali pa prijetna masaža s toplimi gorskimi olji.

Od naravnih in turističnih lepot Gorenjske pa beseda steče še h dobri hrani in restavracijam. Naključje ali ne, v mislih in besedah, tudi ko je govora o tej temi, še vedno ostajamo tam. V Kranju se namreč nahaja Gostilna Krištof, ki se ji je vtisnila v spomin kot eno izmed najlepših SelectBox doživetij.

“Večerja v restavraciji Krištof, kjer sva s sestro preživeli poseben večer ob res odlični hrani, pijači in super postrežbi, je zagotovo eno izmed mojih najljubših doživetij, ki mi jih je omogočil SelectBox.”

SelectBox pakete priporoča vsem, ki jim tako kot njej, včasih zmanjka idej kaj podariti prijateljem za rojstni dan ali pa kakšno drugo priložnost. Ne le idej, tudi časa vedno primanjkuje in SelectBox enostavno reši ta problem, saj lahko med široko ponudbo doživetij poiščete pravo darilo tudi v zadnjem trenutku. SelectBox ambasadorstvo ji tako omogoča hiter in spontan pobeg od vsakdana, lepe trenutke pa z veseljem deli s svojimi sledilci in jih spodbuja, da jih doživijo tudi sami.