Kaj razjezi bika in kako se mu znova prikupiti z darilom

Kaj razjezi bika in kako se mu znova prikupiti z darilom

Bik je klasičen predstavnik zemeljskih znamenj horoskopa. Praviloma gre za zelo inteligentne, zanesljive in delovne posameznike, ki pa znajo biti tudi zelo trmasti. A nihče ni popoln, kajneda.  Kot zemeljski znak radi raziskujejo meje fizičnega, so prizemljeni in zelo logični. Uživajo v svoji rutini in radi poskrbijo za lastno udobje. Tako se vedejo tudi v ljubezni. Ne zaljubijo se v trenutku, a ko se, so zelo odločni, veze z biki so praviloma dolgotrajne. Njihova ljubezen temelji na spoštovanju, raje kot ljubezen izpovedujejo, jo pokažejo. Zelo težko zapustijo nekoga, ki ga ljubijo.

Biki torej niso zelo ekspresivni v čustvih, kar pa še zdaleč ne pomeni, da svoja čustva skrivajo. Lahko pa se skrijejo za svojo surovo zunanjostjo, da bi se ognili razpredanju o čustvenih stanjih takrat, ko jim to ne ustreza. Dobro se ujamejo s predstavniki podobnih znamenj, privlačijo jih močni posamezniki, na katere se lahko zanesejo in imajo podobna prepričanja. Po drugi strani pa jih odbijajo ljudje, ki nimajo nadzora ali ne dajo dovolj na svoj izgled.

Biki so zelo pripadni in pripadnost tudi pričakujejo v partnerskem odnosu. Radi vas bodo zasipali s pozornostjo, njihova največja vrlina v ljubezni je njihova stabilnost. Zato je zelo zaželeno, da občasno nekaj spremenite. Četudi jim bo sprememba dobro dela, je ne bodo sprožili sami.

Kaj razjezi bike

Glede na njihove lastnosti obstaja nekaj zlatih pravil, z upoštevanjem katerih se boste izognili večini konfliktnih situacij z biki.

Niste jim dali dovolj prostora ali časa

Če ste se z bikom skregali, ga pustite, da se ohladi. Za to potrebujejo nekaj več časa, kot drugi ljudje, predvsem, če je bil prepir intenziven. Če boste prehitro skušali poiskati vzroke za nastali prepir, lahko vse skupaj še poslabšate. Pustite torej času čas.

Prepričevanje

Veliko časa namenijo razmišljanju in ko so enkrat odločeni jih boste zelo težko prisilili, da spremenijo mnenje ali smer razmišljanje oz. delovanja. Vztrajanje bo privedlo samo do še večjega konflikta. Prepir z bikom je žal nesmiseln.

Nenehno spreminjanje načrtov

Ker dobro veste, da biki za svoje delovanje potrebujejo rutino in predvidljivost, to vsekakor upoštevajte. Biki radi načrtujejo različna doživetja ali pa samo večer zunaj izven doma. Ko snujejo načrte, pri tem sodelujte, nikakor pa jih nato ne skušajte spremeniti.

Ne spoštujete jih dovolj

Biku nikoli ne obrnite hrbta. Težko namreč prenesejo, da jih nekdo ignorira. Predvsem pa, nikoli ne namenjajte poglede drugim, pa četudi povsem nedolžne, drugim, ko ste v družbi »svojega« bika. Ne bo se namreč dobro končalo.

Samoumevnost

Če kateri od znakov pooseblja prijateljstvo in zanesljivost, je to bik. Vedno vam bo pomagal, brezpogojno. A njihove naklonjenosti nikoli ne jemljite za samoumevno. So resda izjemno lojalni, a že najmanjši znak, da jim naklonjenosti ne vračate v isti meri, jih zna razkuriti.

Kaj podariti biku?

Biki so torej svojeglava, a zelo zanesljiva bitja. Če ste se z njimi sprli, boste potrebovali nekaj posebnega za ponovno pridobitev njihove naklonjenosti. Zato smo za vas pripravili nekaj predlogov za darila, s katerimi boste (znova) osvojili njihovo srce.

Pri darilih za bike izstopa eno od njihovih značilnosti. So izjemni ljubitelji kulinarike. Bika boste zato najbolj osrečili z večerjo v vrhunski restavraciji.

Teh imamo v darilnih paketih SelectBox izjemno veliko. Lahko iščete posamično restavracijo ali izberete katerega od naših paketov in biku prepustite izbiro. Med paketi vam svetujemo sledeče: Dobra miza, Raziskovanje okusov, Kmečka pojedina ali Ekstravagantna večerja.

Ne glede na to, kakšno kulinarično doživetje boste na koncu izbrali, smo prepričani, da bo vaš bik zadovoljen. Dober tek.