Kako izbrati pravo darilo za strastne in čustvene škorpijone

Kako izbrati pravo darilo za strastne in čustvene škorpijone

Škorpijoni, seveda govorimo posameznikih rojenih med 23. oktobrom in 22. novembrom, so eno od najbolj prepoznavnih znamenj horoskopa. In tega ne mislimo nujno v dobrem smislu, čeprav imajo ti posamezniki tudi mnoge dobre lastnosti.

Znani so predvsem po svoji strastni naravi in intenzivnih čustvih, saj velik del svoje energije in zanosa vlagajo v delo in odnose. S to značilnostjo je neposredno povezana njihova odločnost. Škorpijon bo namreč svoj cilj dosegel za vsako ceno. Pri tem se bo zanašal na svojo analitičnost, ki mu omogoča razumeti kompleksne situacije in hitro rešiti probleme, s katerimi se sooča. 

Intuitivnost sicer naredi škorpijone precej občutljive na energijo drugih ljudi, ki jih obkrožajo. Po drugi strani pa so zelo lojalni. Predvsem do svojih prijateljev in družine. Pogosto, če ne kar vedno, nato pričakujejo enako lojalnost v zameno. Od škorpijona lahko vedno računate na to, da bo želel izterjati svoj dolg. Marsikdo jih zato obtoži hladne preračunljivosti.

Nato se ne tako željene lastnosti škorpijonov nadaljujejo. So eden od najbolj skrivnostih in trmastih znamenj. Poleg tega so tudi zelo tekmovalni in imajo nenehno željo po kontroli sleherne situacije. 

Pa vendar imajo škorpijoni dve izjemno pomembni pozitivni lastnosti, ki jih naredita za posebne v težkih situacijah. Premorejo globoko razumevanje človeške narave in veliko empatije, kar lahko pomaga pri izgradnji močnih in trajnih odnosov. Poleg tega so zelo iskreni in pogosto tudi neposredni, kar pa ni nujno vedno najbolje sprejeto pri drugih. 

Kaj najbolj razjezi škorpijone in kako jih umiriti

Za njih je jeza zelo intenzivno čustvo. Pogosto zadržujejo svojo jezo, dokler jih nekaj ne razjezi do te mere, da se ne morejo več zadrževati. 

Če ne želite doživeti izbruha jeze škorpijona, morate vedeti nekaj osnovnih pravil. Ne lažite jim, predvsem pa jih nikoli ne prevarajte. Škorpijon prav tako ne mara občutka, da ga nekdo ne ceni dovolj. Precej slabo se zna odzvati na kritike, predvsem, če se tako znajde ujet v kot. Če škorpijona razjezite, bo postal maščevalen, poleg tega bo treba kar nekaj časa, da se jeza poleže. 

Da bi škorpijona spravili v dobro voljo, mu morate najprej pustiti dovolj časa, da se umiri. Če je mogoče, mu prepustite da prevzame vodilno vlogo v določeni situaciji. Škorpijoni zelo cenijo iskrenost in globino v odnosih, zato pokažite razumevanje za njihove občutke in jim ponudite podporo, ko jo potrebujejo.

Idealna darila za škorpijone

Če vas je ob branju zgornjega teksta zaskrbelo, kaj se utegne zgoditi, če boste škorpijonu podarili "nepravo" darilo, vaš strah ni povsem neutemeljen.

 

Zato vam bomo pomagali in podali nekaj priporočil za darila, ki so skladna z željami in pričakovanji škorpijonov:

  •  Darila za sprostitev 

Škorpijoni cenijo čas zase, ki jim omogoča čas za raziskovanje svojih čustev. Zato razmislite o darilnem bonu za masažo, obisk wellness centra, lahko pa podarite tudi doživetja v bazenih in kopelih, predvsem ženske škorpijonke se bodo razveselile pedikure ali manikure

  • Vrhunska kulinarika

Edinstvena doživetja so skupen imenovalec mnogih, za škorpijone primernih, daril. Eno od področij, ki so jim še posebej ljuba, je kulinarika. Podarite jim lahko darilni bon za večerjo v izbrani restavraciji, če pa želite na njih narediti poseben vtis vam priporočamo, da izberete darilni paket Ekstravagantna večerja ali pa Darilo Okusi vrhunskih chefov. Slednje je res izjemno darilo, saj vključuje gurmansko kosilo ali večerjo s štiri ali pet hodnim menijem ter velikokrat tudi vinsko spremljavo, vse seveda za dve osebi.

  • Posebna doživetja

Kaj je za nekoga posebno doživetje je predvsem odvisno od obdarovanca. A je darilni bon za vikend pobeg vsekakor dobra ideja. Podarite lahko bivanje v luksuznih namestitvah, omogočite Romantični pobeg ali pa zares Neprecenjliva doživetja.

Če vaš škorpijon hlepi po adrenalinu, mu lahko podarite izbor željene adrenalinske izkušnje, pa naj gre za dirkanje s Ferrarijem na dirkališču ali pa zimsko vožnjo s pasjo vprego

Seveda se navedene lastnosti ne odražajo v vseh škorpijonih, saj gre za lastnosti, ki so pri njih najbolj pogosto prisotne. Prav tako morate pred izbiro darila presoditi o posameznikovih lastnostih in njegovih željah. V vsakem primeru pa boste našli primerno darilo med našo široko ponudbo SelectBox darilnih paketov ali darilnih kartic SuperCard.