Kako se dvojčki obnesejo v dvojini, kaj jih razjezi in kako se jim prikupiti z darilom

Kako se dvojčki obnesejo v dvojini, kaj jih razjezi in kako se jim prikupiti z darilom

Dvojčki so zelo verjetno eni izmed najbolj dinamičnih in hkrati večplastnih ljudi, kar jih boste kdaj srečali. So družabni in imajo veliko prijateljev, prav tako so dobri poslušalci in ljudje jim zaupajo, ker vedo, da jih ne bodo obsojali ali ogovarjali za njihovim hrbtom.

Mnogi dvojčki so prišli celo do spoznanja, da imajo raje družbo drugih kot svojo. Kar seveda ne pomeni, da ne uživajo v samoti. Tudi ta jim gre zelo dobro od rok. To je zgolj ena od dualnosti dvojčkov. Primer še ene bi bil ta, da so hkrati izjemno neodvisni in radi delajo stvari sami, a prav tako, če ne še bolj, pa uživajo v skupinskih prizadevanjih za doseganje skupnih ciljev. Zato ne preseneča, da imajo dvojčki veliko prijateljev, vendar so lahko precej sramežljivi, ko spoznavajo nove ljudi. So torej zelo odprti in zaprti hkrati, kar je torej še ena od mnogih karakternih dualnosti (dualnost oz. dvojnost nakazuje prisotnost dveh enakovrednih sestavin). 

Če ste dvojček, ste radovedni in uživate v učenju novih stvari, zato boste vedno nekaj poskusili vsaj enkrat, preden se odločite, ali vas to zanima ali ne. Še več, dvojčki so mojstri večopravilnosti, saj radi opravljajo več nalog hkrati. Na srečo vedno najdejo načine, kako vse v svojem življenju uravnovesiti, da ne izgorijo (ali ponorijo) prehitro.

Žal so pogosto tako posvečeni samim sebi in svetu znotraj njih, da pozabijo na vse drugo okoli sebe. Njihov um se ne ustavi, zato se težko sprostijo, vendar to ne pomeni, da ne znajo vsega izklopiti. Tudi to, ko je treba nekaj doslej zelo pomembnega in intenzivnega nenadoma povsem izklopiti, jim gre zelo dobro. 

Dvojčki so bitja aktivnosti, ne pasivnih pričakovanj. Težko jih boste dalj časa obdržali pred video zaslonom, še težje pred knjigo. S kavča in v svet med ljudi jih bo slej kot prej pognala njihova radovednost. Po tej plati so dvojčki veliki analitiki sveta, ki jih obkroža. Radi se učijo novih stvari, a jih ni strah prositi za pomoč, če nečesa ne razumejo. Raje stvari delajo sami, kot da bi o njih brali ali poslušali druge.

Kaj jih razjezi?

Če bo dvojček dobil občutek, da se z njim ravna nepravično, bo - zelo blago rečeno - jezen. Okoli sebe namreč nujno potrebujejo poštenost in pravičnost. Če tega ni, bo odreagiral zelo burno. 

Morda še huje je, če se o njih govorijo stvari, ki niso resnične (ali pa jih oni vidijo kot takšne). Morda je to razlog, da pogosto potrebujejo več časa, da nekoga spoznajo in mu zaupajo osebne reči. 

Dvojčki so znani še po nečem. Če imajo občutek, da jim nekdo ne svetuje prav (oz. se nasvet ne ujema z njihovim videnjem) se lahko odzovejo precej burno in včasih celo arogantno. Kar ne pomeni nujno, da ne spoštujejo mnenj drugih. Le ne sledijo jim pogosto.

Kako se dvojčki obnesejo v dvojini

Dvojčki so vedno obdani s prijatelji in družino. Ne bojijo se povabiti drugih v svoje življenje in bodo vsakogar sprejeli z odprtimi rokami, tudi če le za krajši čas. Sicer pa dvojčki slovijo po tem, da imajo visoke standarde in pogosto še višja pričakovanja. Če nekdo ta pričakovanja izpolni bo dvojček najbolj zvest partner. 

Prav tako imajo radi izbiro. Večja kot je izbira, bolje se bodo počutili. Dvojček išče partnerja, ki si želi razburljivega življenja, a se znajo takšnega sopotnika tudi kmalu naveličati, saj jim včasih nekoliko primanjkuje občutka predanosti. Kar je problem tega, da imajo radi veliko izbiro. Ta se namreč izključuje s predanostjo. 

Znano je tudi, da so dvojčki eni izmed najbolj prepirljivih astroloških znamenj. Radi zmagujejo v prepirih, dobri so predvsem v logičnem prepiranju. Na srečo pa so lahko tudi čustveni in strastni. 

Kaj kupiti dvojčku za darilo?

Darilo naj jih nauči nekaj novega. Lahko gre za karkoli izobraževalnega v posrednem ali neposrednem smislu. Lahko gre za knjige, izobraževanja, seminarje itd.

Ker se nadvse radi pogovarjajo, včasih ne znajo obdržati skrivnosti. Zato mnogi dvojčki, ne glede na vztrajna zanikanja, obožujejo trače. Zato bodo navdušeni bodo sočnimi detajli o življenjih drugih.

Tudi dvojčki se seveda močno razlikujejo med sabo. A če bi morali za vse poiskati idealno darilo, bi rekli, da ne boste zgrešili s skupnim druženjem v naravi ali športnih aktivnostih.

SelectBox ima izbrane darilne pakete za dvojčke, s katerimi boste navdušili najbolj zahtevna pričakovanja. Pri tem pa ne pozabite na najpomembnejše darilo za dvojčka: vašo družbo.