Kakšni partnerji so vodnarji, kaj jih razjezi in kako se jim znova prikupiti s pravim darilom

Kakšni partnerji so vodnarji, kaj jih razjezi in kako se jim znova prikupiti s pravim darilom

Mnogi verjamejo v to, da datum rojstva in posledično horoskopska znamenja določajo osebnostne značilnost in posledično tudi partnerske lastnosti ljudi. Veliko ljudi se namreč prepozna v grobih opisih posamičnih horoskopskih znamenj. Tako npr. vodnarji veljajo za ljudi, ki nenehno iščejo »smisel življenja« in znamenja, ki bi lahko vodila do njihove osebne izpopolnitve.

Kakšni partnerji so vodnarji

Vodnarji veljajo za zelo zaželjene partnerje. Uporniki po srcu, ki bodo vedno poskrbeli za nepozabna doživetja, so zagotovilo za dinamične odnose. Četudi so morda nekoliko manj čustveni kot predstavniki ostalih znamenj horoskopa, pa se ponavadi za romantično zaljubljenostjo vodnarjev skriva močna prijateljska vez.

Od vodnarjev ne pričakujte preveč strasti, saj njihova romantična ljubezen temelji bolj na psihološki ravni. Kar ne preseneča tiste, ki vedo, da so vodnarji zelo racionalna bitja, ki delujejo izrazito logično. So precejšnji individualisti in cenijo individualnost drugih. Zato so v odnosih izjemno redko posesivni, ljubezen pa izkažejo tako, da partnerju omogočijo potreben osebni prostor.

S katerimi znamenji se vodnarji dobro ujamejo in s katerimi ne

Zato so horoskopska znamenja, ki predstavljajo dobra partnerska ujemanja z lastnostmi vodnarja, tista, ki potrebujejo dovolj osebnega prostora, osebne svobode in neodvisnosti, a hkrati tudi kvalitetno preživljanje prostega časa, globoke debate in občutek velike povezanosti. Gre predvsem za ovne, dvojčke, strelce, katerih osebnostne značilnosti se dobro dopolnjujejo z lastnostmi vodnarjev. Na drugi strani pa se iz istih razlogov v partnerskih odnosih vodnarji slabo ujamejo z raki, devicami in ribami.

Kaj razjezi vodnarja

Nihče ne mara izdaje zaupanja, še posebej pa to velja za vodnarje. Lojalnost in prijateljstvo sta jim preveč pomembna, da bi lahko to sprejeli. Ker se dobro zavedajo svoje vrednosti tudi ne bodo sprejeli sramotenja ali poskusov vzbujanja krivde. Predvsem pa se slabo odzivajo na poskuse, da bi jih nekdo skušal nadzorovati. So namreč preveč usmerjeni v izzivanje avtoritet in hkrati preveč cenijo svoje neodvisnost. Če boste v odnosih z vodnarji upoštevali te vire njihov frustracij, bo vaš odnos gotovo trdnejši.

Kakšnih daril se bodo razveselili vodnarji

Če ste vodnarja razjezili, opravičilo ne bo lahko. Morali se boste potruditi. Če želite vodnarjevo naklonjenost znova pridobiti s pomočjo darila, morate upoštevati najprej njihove osebnostne značilnosti, nato pa še njihov »partnerski profil«. Ker je idealist in na svet gleda zelo objektivno si želi, da ga smatrate kot posebnega oz. unikatnega. Zato bodo zanjo ali zanj idealna darila, ki omogočajo različna posebna doživetja.

Morda se sprašujete, kakšna doživetja bi to lahko bila. Lahko vam pomagamo s priporočili iz obsežne darilne zakladnice SelectBox:

-  - Vodnar bo vesel daril, ki omogočajo različna adrenalinska doživetja npr. skokov s padalom, bungee skokov, zip-line spustov, moški bodo zelo veseli vožnje s prestižnimi športnimi avtomobili.

-  - Če ni pristaš adrenalina bo prava izbira posebno doživetje na področju vrhunske kulinarike, SPA in wellness razvajanj ali prestižnega turizma.

-  Za več idej o darilih za vodnarje obiščite SelectBox in poglejte darilne pakete, katere so za vodnarje priporočili strokovnjaki astrologije.