Poletno branje, polno idej za najboljša doživetja!

Poletno branje, polno idej za najboljša doživetja!

Poletje je idealen čas za raziskovanje novih dogodivščin, sproščanje na soncu in uživanje v najboljših gastronomskih dobrotah. Naša ekskluzivna revija INSIDE pomlad/poletje 2024 vam ponuja popolno priložnost, da doživite vse to in še več! Z različnimi darilnimi paketi, ki pokrivajo turizem, lepoto, gurmanske užitke, šport in predstavljajo popolno darilo za vsako priložnost, tudi poslovno, vam ta revija prinaša fantastična presenečenja in edinstvena doživetja, ki jih lahko podarite sebi in drugim. V nadaljevanju se navdušite nad odličnimi idejami za poletno doživetje vaših sanj!

Raziščite skrite zaklade Slovenije in Hrvaške

Za vse uživače in tiste, ki iščete pobeg od vsakodnevne rutine, si lahko to poletje ogledate revijo INSIDE, ki ponuja navdih za nepozabna doživetja. Na dosegu roke so doživetja, ki vključujejo Dalmacijo ali Kvarner, pa tudi uživanje v čudoviti pokrajini Julijskih Alp, kristalno čistem morju Istre in očarljivih mestecih, ki krasijo slovenske hribe in gore.

Najboljše počitnice in popolna sprostitev

Pomlad in poletje sta idealen čas za sprostitev in regeneracijo. Revija INSIDE vam prinaša predloge najboljših wellness centrov, morskih destinacij in zdraviliških oaz, kjer se lahko popolnoma prepustite užitku. Od razkošnih zdraviliških tretmajev v vrhunskih istrskih hotelih do majhnih intimnih wellness centrov, skritih pred mestnim vrvežem v neokrnjeni naravi Bleda in Bohinja, lahko vsak najde svoj način za pobeg od stresa in vsakodnevnih obveznosti. Naj bo to poletje idealna priložnost za razbremenitev stresa.

Doživite pravi hedonistični raj

Ljubitelji dobre hrane in vina boste v INSIDE reviji našli številna priporočila za vrhunske restavracije in gostilne. Poleg lokalnih specialitet tudi uživanje v inovativnih jedeh, pripravljenih iz lokalnih sestavin ali fuzijo okusov z vseh celin. Ne glede na to, ali iščete romantično večerjo ob morju v enem od ambientalnih jadranskih mest, restavracijo z Michelinovo zvezdico v Ljubljani, ali pa želite novega poslovnega partnerja pogostiti z odličnim kosilom v srcu Zagreba, naša revija ponuja različne možnosti, ki vam pomagajo izbrati najbolj idealno rešitev!

Adrenalinska doživetja na dosegu roke

Za tiste, ki imate radi aktiven dopust, revija INSIDE ponuja številne predloge za športne in adrenalinske aktivnosti. Od pohodništva in kolesarjenja po slikovitih poteh Julijskih Alp ali Gorskega Kotarja do jadranja in potapljanja v Jadranskem morju, možnosti so neomejene. Preizkusite rafting, zip-line, jahanje, jadranje na deski ali kajak na divjih vodah! Izkoristite sončne dni in preizkusite nekaj povsem novega, pa naj bo to adrenalinski šport ali sproščen sprehod v naravi.

Darila za vas, vaše najdražje, poslovne partnerje ali prijatelje

Revija INSIDE ponuja tudi odlične ideje za darila za vse priložnosti. Ne glede na to, ali iščete popolno darilo za rojstni dan, obletnico ali poslovno darilo, SelectBox paketi ponujajo nepozabna doživetja, ki bodo navdušila vsakogar. Temu dodajmo še darilno kartico SuperCard in novo darilno kartico StarCard, s katero podarite najbolj zaželeno darilo - svobodo izbire! Ker je z njimi mogoče kupovati v različnih vrednostih in jih koristiti v več kot 800 fizičnih trgovinah in 80 spletnih trgovinah in pri več kot 250 ponudnikih storitev!

Revija INSIDE pomlad/poletje 2024 je vaš popoln vodnik po najboljšem, kar lahko ponudi ta sezona. Prepustite se čarom poletja z revijo INSIDE in SelectBoxom, privoščite si sanjsko izkušnjo in uživajte v vsakem trenutku.

Za še več informacij in podroben pregled ponudbe kliknite tukaj in izveste vse o fenomenalni ponudbi, s katero je poletje vaših sanj zagotovljeno – zagotovljeno!