Popolna darila za Miklavževo nogavico

Popolna darila za Miklavževo nogavico

Sladki vonj cimeta in nageljnovih žbic, bleščeči okraski in toplina druženja. Ta praznični čas prinaša trenutke veselja, družinske radosti in seveda obdarovanja najdražjih, ki se začne z praznikom sv. Miklavža.

Ta svetnik, katerega dan še posebej praznujejo otroci in mladina, nas vsakega 6. decembra razveseli s svojimi darili, zadnja leta pa je vse bolj izrazit trend obdarovanja tudi med odraslimi, ki z veseljem pokukajo v nogavice, ki jih pustijo na oknih, da vidijo, kaj je Miklavž zanje pripravil.

Miklavžu bodo letos v pomoč pri iskanju popolnega darila, kartice SuperCard za velike in majhne - ​​popolno darilo za vsako priložnost. Ta kartica ponuja široko paleto izdelkov in storitev in jo je mogoče uporabiti v več kot 800 trgovinah po vsej državi.

V nadaljevanju vam predstavljamo številne odlične razloge, zakaj so naše darilne kartice najboljše zagotovilo za zadovoljnega obdarovanca.


Kartica za vsako priložnost, še posebej za praznike

Za starše je še posebej pomembno, da najljubši svetnik njihovih otrok, sveti Miklavž, v nogavici pusti prava darila. Torej, če so vaši prijatelji omejeni s časom in preobremenjeni z delom in ne želijo preživeti ure v nakupovalnem središču za praznične nakupe za najmlajše ali če vi kot najdražja teta ali dedek veste, kaj bi otroci morda želeli, olajšajte staršem nakup Miklavževih daril.

Kajti darilna kartica SuperCard je odlična priložnost, da poskrbite, da bo vaš najljubši nečak ali nečakinja brezskrbno užival v množici daril, ki jih je mogoče izbrati pri partnerjih SuperCarda.

Fizična ali spletna trgovina?

Pri naših darilnih karticah je ta razlika popolnoma nepomembna, saj smo omogočili njihovo uporabo tako v fizičnih kot tudi spletnih trgovinah. To pomeni, da uporabniki kartice niso omejeni na določeno blagovno znamko ali trgovino, ampak so jim na voljo naši številni partnerji, ki ponujajo za vsakogar nekaj.


Praznično presenečenje brez zapletov

Naj vaši najdražji letos ob prazniku sv. Miklavža občutijo pravo veselje obdarovanja. Kajti najlepša darila v nogavici so iskren znak pozornosti, duhovite malenkosti in drobna darilca, ki na preprost način sporočajo, koliko vam je mar.

Ali je kaj bolj preprosto kot podariti darilno kartico SuperCard, ki se samodejno aktivira ob nakupu na blagajni ali v spletni trgovini in je takoj pripravljena za uporabo, brez dolgih in zapletenih postopkov registracije ali čakanja na odobritev?

Odgovor na to je – seveda ne!

Vse dobre ideje na enem mestu

Zaradi vsega naštetega, poskrbite, da letos vaših najdražjih ne obiščejo le parklji in jim privoščite darilo, ki jim bo brez dvoma popestrilo turobne zimske dni.

Izognite se gneči in vrstam ter razveselite svoje najdražje, saj je darilo iz srca za Miklavža vedno cenjeno. Upamo, da vas je naš predlog za podarjanje darilnih kartic SuperCard navdahnil in prepričani smo, da bo letos vaše darilo prava uspešnica.

Ker z darilnimi karticami SuperCard ne podarite le darila, ampak tudi tisto, kar vsakdo najbolj ceni – svobodo izbire!