Prestižna darila, SPA tretmaji in drugi načini, s katerimi boste osrečili leva, kralja vseh živali

Prestižna darila, SPA tretmaji in drugi načini, s katerimi boste osrečili leva, kralja vseh živali

Lev ne velja za kralja živali brez razloga. So pripravljeni storiti vse, kar je potrebno, da bi zaščitili tiste, ki jih imajo radi. Biti vodja in pa biti skrben, ljubeč ter družaben, je v naravni ne le resničnih levov, ampak tudi ljudi, rojenih med 23. julijem in 22. avgustom. 

Lev je ognjeno znamenje in velja za enega najbolj energičnih, drznih in karizmatičnih znakov horoskopa. Zato so praviloma zelo samozavestni, a prav tako nagnjeni k drami. Njihova sposobnost, da se povežejo z drugimi in jih pri tem še očarajo, je razlog, da so v družbi navadno precej priljubljeni in imajo pogosto velik krog prijateljev.

A lev v resnici nikogar zares ne potrebuje, saj je zelo neodvisen. Vsaj tako kot bližino drugih, potrebuje svoj mir. A bo ob stiski vedno priskočil na pomoč. Pomagati drugim je namreč pomemben del njegove identitete. 

Seveda tudi najbolj "alfa" znak horoskopa ni brez napak. Pravzaprav jih ima kar nekaj. Pogosto so samovšečni, kaj hitro lahko postanejo tudi sebični. Včasih se težko prilagajajo drugim ali njihovim stališčem, saj imajo močno prepričanje v svoj prav. Popuščati pač ni v njihovi navadi.

Lev kot kralj živali in "alfa" samec je nagnjen k ukazovanju in težko sprejema kritiko ali pa nasvete drugih. Pogosto trpijo tudi za pomanjkanjem potrpežljivosti, kar pa bodo le težko priznali.

Pozor, levi!

Leva je bolje pustiti na miru, če čutite, da mu ni do pozornosti drugih. V takšnem trenutku ga v nobenem primeru ne kritizirajte. Njegov ego kritike ne prenese. Kot velik ljubitelj drame bo - ob kritiki, ki je lahko povsem utemeljena - hitro dobil občutek ogroženosti. 

Če se jim zdi, da niso dosegli svojih ciljev ali da so podcenjeni, se jih lahko polotijo resne frustracije. Takrat so lahko slaba družba in jih je bolje pustiti na miru.

Ob srečanju iz oči v oči je slabo voljo leva možno ublažiti tako, da pohvalite njegove dosežke in mu s tem izkažete spoštovanje. Nikoli, a res nikoli, leva ne skušajte ponižati. Lahko se konča izjemno boleče. 

Kralja dostojno čaščenje 

Zato je dobro vedeti, kako leva razveseliti in se mu prikupiti. Za to obstaja na srečo kar nekaj načinov: vedno pomaga, če ga postavite v središče pozornosti in ga zasipate s pohvalami in občudovanjem. Naj se o njegovem talentu in veličini govori daleč naokoli. Biti opažen, predvsem pa cenjen, je za leva pomemben vir zadovoljstva.

Še bolj pa bodo radostni, če jim njihovi najbližji namenijo dovolj pozornosti in izkažejo veliko ljubezni. Pozornost bližnjih, predvsem družinskih članov in najbližjih prijateljev so za njih življenjsko pomembni. Že preprost - a iskren - objem lahko levu vedno polepša dan.

S kakšnim darilom boste leva očarali?

Za vas smo pripravili obsežen nabor darilnih paketov, s katerimi boste leva gotovo razveselili. Da vam bo lažje izbrati, pa vam ponudimo še nekaj dodatnih usmeritev o primernih darilih:

Luksuzni predmeti

Levi imajo radi prestiž in se radi počutijo posebne. Zato razmislite o darilu, kot je elegantna ura ali ročno izdelan nakit. Takšna darila bodo poudarila njihov stil in mu dala občutek pomembnosti. 

Sprostitev

Razvajanje imajo levi v krvi. Zato boste težko zgrešili z darilom, kot je wellness paket s SPA tretmaji. Razmišljajte o dišečih svečah in masaži, težko boste zgrešili. Bolj kot bo zadeva delovala ekskluzivno, bolje se bo po koncu lev počutil. 

Umetniški pripomočki

Levi so pogosto zelo kreativni in se radi izražajo s pomočjo umetniškega ustvarjanja. Razmislite o darilu, kot so slikarski kompleti, akvarelne barve, glinene mase ali pa zvezki za risanje oz. seti ekskluzivnih pisal. To jim bo omogočilo, da še bolj razvijajo svojo ustvarjalnost. Pri tem ne pozabite pohvaliti njihovega občutka za estetiko ali pa že morda ustvarjenih del. 

Scenska umetnost

Kot smo že pojasnili, levi radi izstopajo in imajo radi dramo. Takšno in drugačno. Zato je darilo, kot je vstopnica za gledališko predstavo, koncert ali stand up nastop odlična ideja. Prav tako bi jim lahko podarite tečaj igranja ali improvizacije, da lahko razvijajo svoje talente na področju scenskih umetnosti.

Na koncu dodajmo še to: pomembno je, da darilo čim bolj odraža osebnost in interese posameznega leva. Če poznate njegove hobije, še bolje pa strasti, boste zlahka izbrali darilo, ki bo leva ne le razveselilo zaradi darila samega, ampak zato, ker jim boste pokazali, da ste zanj res potrudili.