SelectBox in SuperCard: Rešitev za božična darila v zadnjem trenutku

SelectBox in SuperCard: Rešitev za božična darila v zadnjem trenutku

Če ste med tistimi, ki še vedno niso izbrali daril za svoje najbližje, potem imamo za vas idealno rešitev.

Pri SelectBoxu smo pripravili nabor idej za božično-novoletna darila, ki obdarovancu omogočajo popolno svobodo izbire in prilagodljivost. Več kot 3000 doživetij, zbranih v dvanajstih darilnih paketih različnih cenovnih razredov. Za razliko od materialnih daril, na katere se hitro pozabi, doživetja ostanejo v spominu še leta. Enako je z osebnimi stiki, saj jih želimo negovati in ustvarjati dobre odnose na dolgi rok. Ne glede na to, ali gre za gurmane, avanturiste, zagrizene športnike, ali pa tiste, ki skrbijo za svojo notranjo in zunanjo lepoto, vsak bo znal ceniti vašo pozornost, saj se bo v darilu prepoznal.

Idealno in hitro rešitev predstavljajo tudi darilne kartice, ki vam bistveno olajšajo izbiro, obdarovancem pa prinašajo veliko fleksibilnost pri izbiri darila. V širokem naboru darilnih kartic SuperCard obdarovancem poklonite tisto, ki je za vsakega najbolj primerna. Vključujejo več kot 800 trgovin in 80 spletnih trgovin in kar 250 ponudnikov z najbolj prepoznavnimi blagovnimi znamkami kot so Zalando, Ikea, Lisca, s. Oliver, Intersport, Sportina in druge. Privoščite svojim najdražjim popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.

Darilne pakete SelectBox in darilne kartice SuperCard lahko kupite na številnih prodajnih mestih po celi Sloveniji, ali pa preko spletne trgovine.

Vesele praznike in srečno novo leto, polno nepozabnih doživetij!