SelectBox novice: februar 2022

SelectBox novice: februar 2022

V paketih SelectBox je zbranih že več kot 3000 nepozabnih doživetij, ponudba pa se neprestano širi. Jesen 2021 je prinesla kar nekaj novosti, od vrhunskih kulinaričnih destinacij, kot sta z Michelinom nagrajena Restavracija Sedem in tradicionalna zasavska gostilna Pr’Čop, kjer boste lahko v objemu narave tudi prespali pa do nekoliko bolj nenavadnih doživetij, kot je razbijanje avtomobila ali virtualni pobeg iz rudnika . Poleg številnih novih partnerjev, smo poskrbeli, da boste sedaj škatlico paketa SelectBox lahko oblekli v podobo po svoji želji – med več kot 20 motivi darilnih embalaž za različne priložnosti, boste zagotovo našli tisto, ki se najbolj prilega vam in vašemu obdarjencu. Kaj pa je novega pri naših partnerjih? To izveste na naslednjih straneh.

Kmetija Mali raj

Na kmetiji Mali raj so se odločili razširiti ponudbo izdelkov, pridelanih iz kozjega mleka. S tem se je Urški Martinec, eni izmed članic družine izpolnila dolgoletna želja po lastni liniji naravnih kozmetičnih izdelkov. Kot rečeno, so vsi produkti kozmetike Martur pripravljeni iz kakovostnega kozjega mleka, ki vsebuje visoke koncentracije aktivnih učinkovin in na naraven način neguje vašo kožo. Vila Podvin

Vila Podvin

S 1. decembrom se je ekipa Vile Podvin preselila na novo lokacijo. Odslej jih lahko obiščete v Hiši Linhart, v starem mestnem jedru Radovljice. Na novi lokaciji bodo izvajali vse dejavnosti kot doslej - kuharske delavnice za otroke in odrasle ter delavnice za profesionalce, še vedno pa jih lahko po predhodnem dogovoru obiščete tudi v večjih zaključenih skupinah.

Restavracija Maxim

Restavracija Maxim je gostila precej zahtevne goste, ki pa so domov odšli več kot zadovoljni. Uredništvo revije Dolce Vita je restavraciji v središču Ljubljane podelilo najvišjo možno oceno pet zvezdic. Po njihovih besedah chef Peter Kovač odlično združuje francosko in slovensko kuhinjo, h katerima se tu in tam prikrade še pridih Italije in Sredozemlja.

Butični Hotel Sunrose

Boutique Hotel Sunrose 7 vam sedaj ponuja še več luksuza in razvajanja. Spomladi 2021 so namreč otvorili povsem nov wellness center Zlata Vila, ki vam nudi popolno sprostitev in intimo. V prijetnem domačem ambientu so z mislijo na trajnostno naravnano delovanje zasnovali prostor relaksacije, ki sprejme največ 6 oseb hkrati, možen pa je tudi povsem zasebni najem.

Prejemniki Michelinovih nagrad

Svetovno znani kulinarični vodnik Michelin je v preteklih mesecih ponovno obiskal Slovenijo. Med vsemi nagradami, ki so jih prejele ali obdržale različne slovenske restavracije in naši najboljši chefi, so tudi Dvor Jezeršek, gostilna Krištof, B-restaurant, Maxim in JB. Ti so bili izbrani kot prejemniki priznanja za skrbno pripravljen obrok iz svežih sestavin The plate Michelin. Nagrado Bib Gourmand za izvrstne jedi po dostopnih cenah je Michelin podelil gostilni gostilna Repovž Šentjanžu.

Večerja na zajli

V mesecu oktobru sta gostilni Krištof in Jezeršek ponovno organizirali ekstravagantno kulinarično doživetje v objemu Kamniško-Savinjskih Alp. Kabine žičnice na smučišču Krvavec so se za en večer zopet spremenile v male restavracije, kjer so gosti lahko uživali v sezonskem 3-hodnem meniju. Takšne večerje sicer organizirajo nekajkrat na leto, termini pa so vnaprej objavljeni na njihovi spletni strani.

Thermana Laško

V Thermani Laško obiskovalcem v okviru ambulante za klinično prehrano ponujajo novo storitev. Kot navajajo na njihovi spletni strani, jih je k uvedbi storitve prehranskega svetovanja vodila želja po dobrem počutju njihovih gostov. Individualno prehransko svetovanje poteka pod vodstvom kliničnega dietetika, namenjeno pa je vsem, ki si želijo iz različnih razlogov spremeniti svoje prehranjevalne navade.

Kmetija Pustotnik

Kmetija Pustotnik, ki je znana po najboljših sirih in mlečnih izdelki, je prejela potrditev še s strani uradnih ocenjevalcev. Ponosni so, da sta se dolga tradicija in trdo delo zopet izkazala kot prava kombinacija. Srebrno priznanje World cheese awards 2021 potrjuje vrhunsko kvaliteto in okus njihovega sira in drugih mlečnih izdelkov na svetovni ravni.

Chocolate Village

Najbolj čokoladna vas v Limbušu - Chocolate Village, je na spletni platformi Trip advisor dosegla najvišjo možno oceno. Kot pravijo sami, je zadovoljstvo gostov njihova najboljša nagrada, zato se za najboljšo izkušnjo obiskovalcev trudijo skozi vse leto. Čokoladna nebesa vam v vsakem letnem času ponudijo nekaj novega – doživite zimsko pravljico, rajsko jesen, ali začutite čarobnost luksuznega glampinga v toplejšem delu leta.