SelectBox novice: Poletje

SelectBox novice: Poletje

Čas je za prijetno svež poletni oddih in s to mislijo v ospredju nadaljujemo tudi mi. Iz tega razloga se ves čas trudimo, da SelectBox ponudba ostaja zanimiva in da v njej prav vsakdo najde nekaj zase. Za prefinjeno razvajanje boste odslej lahko obiskali enega izmed hotelov, ki delujejo pod okriljem Sava Turizem: Grand Hotel Primus, Rikli Balance, petzvezdična Livada Prestige in Grand hotel Bernardin ali v lokalno okolje usmerjen Hotel Ajda. Tudi na ljubitelje gora nismo pozabili, tem je odslej na voljo Hotel Mangart, ki se nahaja sredi neokrnenjene narave Julijskih alp. V nadaljevanju vam na enem mestu predstavimo še več zanimivih novosti, za katere so poskrbeli naši partnerji.

RESTAVRACIJA KOGO

Toplejši dnevi marsikoga privabijo na obalo, zato ne bo odveč priporočilo, da ob tem obiščete še restavracijo Kogo v Kopru. Njihov koncept spajanja tradicionalne istrske kuhinje z modernim bo zadovoljil predvsem mesojedce, ljubitelje morske hrane in tiste, ki si ob tem radi privoščijo še kozarec vrhunskega vina. Ob spremljavi žlahtne kapljice vinarja Vinakoper si privoščite degustacijo, 3- hodni ali 4-hodni meni.

TERME 3000

Privoščite si sprostitev ali vodno zabavo v kar dveh nadstropjih prenovljenega Termalnega parka Terme 3000. V spodnjem delu bodo družine odslej lahko kakovostno preživele skupni čas, zgornji prostor pa je namenjen tistim, ki potrebujejo nekaj oddiha sami ali v dvoje. Poleg bazenskega kompleksa je tu še bogati svet finske, parne ali infradeče savne, prijetna osvežitev pa bo zagotovo tudi ledeni vodnjak. 

RESTAVRACIJA JB

Svetovno znani magazine Forbes je Slovenijo prepoznal kot eno izmed izjemnih kulinaričnih destinacij. V prispevku v katerem ne skoparijo s pohvalami na račun bogate gastronomske ponudbe, ki jo je mogoče preizkusiti pri nas, med drugim posebno pozornost namenjajo restavraciji JB, chefa Janeza Bratovža pa opišejo kot ''godfather of Slovenia fine dining''. 

GOSTILNA REPOVŽ

Gostilna Repovž v Šentjanžu vas po 4-mesečnem zaprtju pričakuje v novi podobi. V zadnjih dveh letih, kolikor so potrebovali od ideje do cilja, so popolnoma prenovili notranje prostore, ki so sedaj še bolj v skladu s samo filozofijo restavracije. Dodano vrednost prostora so prispevali lokalni umetniki, gradbeniki, arhitekti in drugi izvajalci, ki živijo in dihajo s podeželskim okoljem gostilne. V bližnji prihodnosti imajo v načrtih tudi prenovo terase in sobe za goste. 

HOTEL MANORA

Dobra novica za vse ljubitelje morskega oddiha je ta, da odslej v ponudbi SelectBox in SXP1 najdete tudi prijeten družinski hotel Manora. V štirizvezdičnem hotelu poleg udobnega bivanja, wellness storitev in gourmet ponudbe, ki jo lahko koristite v okviru same namestitve, okolica priznanega turističnega mesta Nerezine ponuja nemalo možnosti za aktivne počitnice ali raziskovanje znamenitosti otoka Lošinj. 

CANYONING CHALLENGE

Ste si v letošnjem letu zadali, da boste bolj drzni in da se boste večkrat podali v neznane vode? Ena izmed naših najnovejših pridobitev so doživetja Canyoning challenge. Njihova ekipa izkušenih bovških vodičev, ki nikakor ni od včeraj,  vedno poskrbi za pravo mero adrenalina. Da boste med spuščanjem in skakanjem po naravnih toboganih reke Soče popolnoma varni, glede na vašo fizično pripravljenost izberite soteskanje v Fratarici ali Sušcu.

SPIRITO SANTO, TRAKOŠĆAN, JOEL

To so samo nekatere izmed najlepših nastanitev na Hrvaškem, med katerimi boste lahko izbirali to poletje. Privoščite si nepozabne morske počitnice na otoku Lošinj, športno ali kulturno obarvan konec tedna v Zagorju ali luksuzni oddih s pogledom na jadransko morje. 

RESTAVRACIJA GRAD OTOČEC

Uredništvo revije Dolce Vita je tokrat obiskalo Restavracijo Grad Otočec in bilo nad degustacijskim menijem, pripravljenim zanje, več kot navdušeno. Po njihovi oceni si celotna kuharska ekipa z Nejcem Banom na čelu zasluži nič manj kot polnih pet zvezdic, obisk v eni najlepših slovenskih turistično-gostinskih atrakcij pa priporočajo vsem pravim gurmanom, ki stavijo na kakovost in zrele, dodelane okuse.

RESTAVRACIJA VODNJANKA

Francoski gurmanski vodnik Gaullt & Milau, ki mu z izbiro vrhunskih restavracij že od leta 1965 zaupajo največji gurmani po vsem svetu, je v začetku letošnjega leta izdal svojo prvo različico, vezano na gastronomsko ponudbo Zagreba in bližnje okolice. Mesto na spletni strani tega priznanega vodnika si je z dobljenimi 12 točkami prislužila tudi Restavracija Vodnjanka, ocenjevalci pa so svojo odločitev utemeljili na dejstvu, da ta v prijetnem ambientu in ob ustrežljivih natakarjih ter pristnih istrskih jedeh ponuja nekaj več in na ta način upraviči tudi nekoliko višjo ceno jedi.