Sončni Jadran, tudi pozimi

Sončni Jadran, tudi pozimi

Nekaj posebnega je v miru, ki izven poletne sezone objame morska mesteca ob Jadranu. Za vas smo izbrali tri ekskluzivne hotele vzdolž jadranske obale. Vse več turistov se namreč na Jadran vrača izven poletne sezone. Pa ne zgolj zaradi nižjih cen, ampak predvsem zaradi izjemnega miru in spokojnosti, ki v jesenskih in zimskih mesecih vladata nad idiličnimi obmorskimi kraji, ki se tekom poletne sezone utapljajo v nepreglednih množicah turistov. Tisti, ki so doživeli najlepša hrvaška obmorska mesta izven glavne sezone, se pogosto težko spet privadijo na poletni vrvež.

Ribarska Koliba Resort v Pulju

Ribarska Koliba Resort je družinsko podjetje z bogato zgodovino, ki sega nazaj več kot stoletje. »Naša celotna ekipa je navdušena nad gostinstvom in gastronomijo, kar se odraža v visokih standardih storitev, ki jih nudimo. Prav tako nam je zelo mar za našo čudovito lokacijo in smo zavezani k temu, da bi Istra postala prepoznavna kot čudovita turistična destinacija, kakršna je. Naše poznavanje lokalne zgodovine, vključno s področji, kot je mesto Pulj, je brez konkurence. To strokovno znanje nam omogoča, da naši gostje kar najbolje izkoristijo svoje bivanje pri nas« pravijo v Ribarski koliba Resort.

Kaj pa lahko pričakujejo kulinarični navdušenci? »Naša hrana je večinoma pridobljena od lokalnih proizvajalcev, vključno z istrskimi kmeti in ribiči. To zagotavlja, da so naši obroki vedno sveži in vrhunske kakovosti« še zapišejo v Ribarska Koliba Resort. Gostom ponujajo sobe s pogledom na morje ali na park, vse imajo vso potrebno opremo za udobno namestitev. Poleg sprehodov ob obali in uživanju v morski klimi in čudoviti okolici se boste lahko sproščali še v zunanjem bazenu, wellnessu, lounge baru. Tudi otrokom ne bo dolgčas, veseli bodo otroškega igrišča in družbe ostalih otrok. Ponudbo Ribarska Koliba Resorta lahko preverite v SelectBox paketih Romantični pobeg, Čarobni oddih, Sanjski trenutki in drugih paketih.

Hotel TUI BLUE Jadran na Makarski rivieri

Če iščete najlepše plaže, slikovite borovce, predvsem pa oazo miru izven sezone, vas Makarska riviera pričakuje z odprtimi rokami. Izkusite izjemno naravno sožitje gore Biokovo in riviere, ki jo že stoletja varuje, a hkrati skriva kot najlepšo zgodbo. Vsaka točka na makarski rivieri ima svoje posebnosti, svoj pečat, nekaj, kar jo dela drugačno in ji daje svoj pečat, vsem pa je skupna ljubezen do riviere, spoštovanje gostov in izjemno gostoljubje.

TUI BLUE Jadran je prvovrsten hotel z modernimi sobami, ki se nahaja na javni prodnati plaži sredi osupljive regije Dalmacije, z neprekosljivim pogledom na kristalno čisto morje in veličasten borov gozd. Gostom nudi razvajanje v dveh barih in dveh restavracijah z zunanjimi terasami ter moderno hrvaško in mednarodno kuhinjo, BLUE® Spa s savno, parno sobo in sobo za sprostitev

TUI BLUE Jadran je idealen za raziskovanje številnih znamenitosti v okolici, kot tudi za odkrivanje lepote in izvirnosti Hrvaške.

Gastronomsko razvajanje in nepozabno koktejl doživetje vam nudijo v 2 restavracijah, ki nudita široko paleto jedi za vsak okus. Poskusite samopostrežne bifeje z dalmatinskim navdihom, sveže in inovativne jedi po naročilu ali veganske in vegetarijanske dobrote. S koktejlom ali specifično lokalno pijačo v roki se iz bara zazrite v dih jemajoči sončni zahod. Obvezno poskusite večerjo z žara, ki jo postrežejo neposredno ob plaži v našem baru in restavraciji Pink Cricket Beach. Preverite ponudbo TUI BLUE Jadran v paketih Biseri Jadrana in Alp, Najlepši trenutki v dvoje, Bogastvo gora, morja in sonca in drugih paketih.

Jupiter Heritage Hotel v Splitu

Če želite začutiti vzdušje zgodovinskega mestnega jedra, biti v središču splitskega dogajanja, spati in uživati ​​obkroženi s stoletno zgodovino v vili rimskega cesarja, vabljeni v Jupiter Heritage Hotel. Gre za manjši in zelo intimen lifestyle hotel, ki ga sestavlja 38 okusno urejenih sob v središču Dioklecijanove palače v Splitu. Vsem gostom nudijo zunanji jacuzzi in savno. »Do gostov smo zelo prijazni, pozorni in gostoljubni na poseben način. To je način, o katerem smo razmišljali in ga z leti izboljšali, danes pa je del naših dobrih navad« pravijo v Jupiter Heritage Hotel.

Sobe v hotelu so zasnovane tako, da vas popeljejo v najvišjo kakovost spanca. V ospredju elegance se prav gotovo nahaja popolna atmosfera smiselno urejene notranjosti sob, udobje žimnice in prilagoditev temperature po vaših željah. Sobe navdihujejo s svojo svežino in skrbno čistostjo. Ponudbo Jupiter Heritage Hotela preverite SelectBox paketih Romantični pobeg, Čarobni oddih, Sanjski trenutki in drugih paketih.

Ne glede na to, za katero lokacijo in hotel se boste na koncu odločili, smo prepričani, da boste v zimskem času na Jadranu našli trenutek samo zase in najbližje, ki bo dolgo ostal z vami. Do naslednje zime, torej.