Zakaj je pozabiti na rojstni dan nekaj povsem normalnega in kako do super darila v nekaj minutah

Zakaj je pozabiti na rojstni dan nekaj povsem normalnega in kako do super darila v nekaj minutah

Znanstveniki so odkrili, da je pozabljanje normalna funkcija spomina, ne pa simptom njegovega slabega delovanja. Zato se tisti, ki pozabijo na rojstni dan, kot tudi tisti, ki ga praznujejo, ne bi smeli kriviti oz. tega zameriti.

Nekoč smo mislili, da spomini s časom preprosto zbledijo, vendar so znanstveniki v zadnjem desetletju odkrili, da pozabljanje ni napaka spomina, ampak njegova značilnost. Pozabljati je torej povsem normalno. 

A v času Facebooka in drugih družbenih omrežij, za pozabljanje rojstnih dni zmanjkuje opravičil. To je posledica tega, da smo obvestilom Facebooka in podobnih platform predali nalogo ohranjanja izbranih spominov. Predvsem obvestila o rojstnih dnevih so namreč tako izpostavljena, da jih skorajda ni mogoče prezreti.

A morda ste eden izmed tistih uporabnikov Facebooka in ostalih omrežij, ki le ta ne uporablja redno. Tako se vam lahko zlahka pripeti, da pozabite na rojstni dan, na katerega ne bi smeli. Navkljub temu, da sedaj lahko postrežete z izsledki znanstvenih raziskav, da je pozabljanje pač nekaj povsem normalnega, vas to verjetno ne bo obvarovalo pred slabo voljo slavljenca oz. slavljenke. 

Do "last minute" darila v le nekaj minutah

Če torej spadate v skupino pozabljivih grešnikov, pa ste to ugotovili tik pred zdajci, brez skrbi. Za vas imamo elegantno rešitev. Ne glede na uro grenkega spoznanja lahko kadarkoli naročite E-SuperCard darilno kartico ali SXP1 doživetje, ki bo na e-pošto obdarovanca prispelo že v nekaj trenutkih. Tudi če niste pozabili na ta pomemben trenutek, se lahko na ta način izognete gneči v trgovinah in pošljite darilo preprosto preko e-pošte ali ga sami natisnete in izročite v kuverti.

Naša E-SuperCard darilna kartica omogoča nakupovanje v več kot 80 spletnih trgovinah, na voljo pa je v vrednostih 15, 25, 50 in 100 evrov. Poleg tega lahko izberete posebno doživetje iz naše SXP1 ponudbe, ki vključuje posamezna raznolika in nepozabna doživetja.

Digitalna darila so trajnostna 

Naše E-darilo je ime za 100 % originalno e-spletno darilo, brez ogljičnega odtisa. Izognite se nakupovanju v fizičnih trgovinah, večkratnim obiskom različnih trgovcev zaradi iskanja primernega darila in kupite darilo iz udobja vašega doma. 

E-darilo enostavno pošljete osebi, ki jo želite obdariti kar na elektronski naslov, ki vsebuje kodo za nakup v izbrani vrednosti z vašim osebnim voščilom. Obdarjenec si nato lahko s prejeto kodo SuperCard E sam izbere, v kateri spletni ali fizični trgovini bi želel unovčiti kodo. V kolikor izberete SXP1 je podobno, le da obdarjenec prejme kodo za točno določen užitek ali aktivnost, ki ste mu jo namenili.

Nov izbor vrhunskih doživetij

Preverite tudi posamična SXP1 doživetja, ki ponujajo izbor doživetij za vsak okus - od gurmanskih in vinskih raziskovanj, čudovitih turističnih namestitev, sprostitve v wellness in SPA centrih, do adrenalinskih avantur. SXP1 omogoča, da svojim najdražjim podarite priložnost, da uresničijo svoje sanje in želje.

Če ste torej iz "neznanega" razloga pozabili na rojstni dan, na katerega ne bi smeli, smo vam ponudili dovolj rešitev. Ne le takšnih, ki vas bodo razbremenila krivde pozabljanja, ampak skrbno izbrane ponudbe različnih doživetij, ki vam bodo gotovo prinesla hvaležnost slavljencev.

Razveselite torej svoje najbližje z darilom, ki resnično ustreza njihovim interesom in željam. Iz našega bogatega kataloga lahko izbirate med širokim naborom doživetij, od skoka s padalom, vožnje s Ferrarijem, do masaž in sprostitve v wellness centrih po Sloveniji in Hrvaški. Podarite darilo, ki bo zagotovo zadovoljilo vsakogar.