Zakaj nekaterim materinski dan predstavlja precejšen vir stresa

Zakaj nekaterim materinski dan predstavlja precejšen vir stresa

Materinski dan, katerega praznujemo 25. marca, slavi matere. Na predvečer praznika mnogi pozorni sinovi in hčere hitijo po hitrih nakupih. A ne vsi. Za nekatere, sedaj že odrasle otroke, je ta dan eden od tistih, katerim bi se najraje izognili.

Razlog je dokaj očiten. Niso vse matere uspele biti dovolj ljubeče, nekatere so tekom vzgoje močno prizadele svoje otroke, namerno ali ne. Nekaj od teh je s časom doumelo storjene napake, kar mnogim družinam omogoči celjenje starih ran. Nekatere mame pa žal ostanejo neljubeče vse svoje življenje in povzročajo tegobe svojim otrokom, tudi ko so ti odrasli. Tem seveda ni lahko. Mnogi otroci namreč tudi v odraslih letih čutijo krivdo, ker ne morejo, navkljub njenim pomanjkljivostim, imeti radi svoje mame. Zato tudi zelo težko praznujejo materinski dan, v njih se lahko porodi anksioznost že ob izbiri darila.

Materinski dan prizadetim otrokom torej povzroča veliko nelagodje, navkljub temu, da se mnogi od njih zavedajo, da njihove matere niso nikakršne pošasti. So le osebnosti s svojimi težavami, ranjenimi srci in bolečimi spomini iz svojega otroštva.

Zato velja spomniti na star pregovor, ki pravi, da je »mama ena sama«. Vse matere, četudi morda ne idealne, si vsaj enkrat na leto zaslužijo kanček pozornosti.

K sreči je večina odnosov med materami in njihovimi otroci brez takšnih težav. SelectBox pa vsem, ne glede na kvaliteto odnosov, ponuja pester izbor darilnih paketov, ki jih lahko poklonite svoji mami 25. marca.

 Za vas smo pripravili nekaj predlogov, ki bi razveselil mnoge mame:

Darilo Nega v spa centru: Obisk kozmetičnega ali wellness centra za 1 osebo

Paket ponuja  skoraj 120 možnosti za razvajanje telesa in duha. Vključuje obisk spa centra z antistresno masažo telesa ali obraza, oblogo za lepotno nego obraza, depilacijo, ličenjem in oblikovanjem obrvi, zahtevnejšo pedikuro ali manikuro, najem jacuzzija in celo izdelavo astrološke karte.

Darilo Masaža in wellness: Obisk kozmetičnega ali spa centra za 1 ali 2 osebi

Darilo Masaža in wellness ponuja več kot 130 možnosti za sanjsko doživetje in razvajanje vseh čutil. Vključuje obisk wellness centra z antistresno ali aromatično masažo celega telesa, rok ali obraza, tajsko masažo, limfno drenažo s posebnimi napravami, oblikovanje telesa s kavitacijo, lifting, solarij, večerni make-up, savne in bazene ter romantične kopeli s sadjem in kozarčkom penine.

Darilo Neprecenljiva doživetja: Vrhunska kulinarika, wellness in SPA razvajanje ter romantične nočitve

Darilo Neprecenljiva doživetja ponuja izjemna doživetja iz celotnega programa SelectBox v Sloveniji, Istri, Dalmaciji in na osredjem Hrvaškem. Vključuje kosilo ali večerjo za dva v izbranih restavracijah in gostiščih, masažo in druge SPA lepotne tretmaje ter različne aktivnosti v naravi

Darilo Dobra miza: Kulinarično razvajanje v izbranih restavracijah za 2 osebi

Ta darilni paket ponuja več kot 110 možnosti za kulinarično razvajanje po vašem okusu. Vključuje večerjo za dva s tremi ali štirimi hodi priznanih kuharjev v prijetnem ambientu izbranih restavracij. Včasih tudi kozarec vina ali pijača dobrodošlice! V sodelovanju s gurmanskim društvom Restaurant Club smo za vas izbrali le najboljšo ponudbo v Sloveniji in na Hrvaškem.

Lahko pa izberete tudi katero izmed SuperCard darilnih kartic. Navajamo nekaj najbolj primernih:

Super E: Darilna kartica za nakupovanje v spletnih trgovinah

Super E darilna kartica za nakupovanje v več kot 80 spletnih trgovinah, med katerimi so Mömax, 1001 Dar, Sensilab, Malinca itd. E-darilo enostavno pošljete osebi, ki jo želite obdariti kar na elektronski naslov, ki vsebuje kodo za nakup v izbrani vrednosti z vašim osebnim voščilom. Obdarjenec si nato sam izbere, v kateri spletni trgovini bi želel unovčiti kodo. Je edino e-darilo, ki ga lahko v različnih vrednostih kupite preko spleta in koristite v več kot 80 spletnih trgovinah.

SuperCard White: Darilna kartica z brezplačno voščilnico

Darilne kartice so na voljo v obliki zanimivih in tematskih voščilnic za različne priložnosti (božič, rojstni dan, poroka, rojstvo otroka ali kot zgolj pozornost za vam poseben in vesel dogodek). Izbirate lahko med 59-imi motivi za različne priložnosti v vrednostih 15€, 25€, 50€. So edine darilne kartice, ki jih lahko v različnih vrednostih kupite preko spleta in koristite pri več kot 250 ponudnikih. 

SuperCard Wellness: darilna kartica za lepotne nakupe, razvajanje v wellness in spa centrih

Wellness darilna kartica za lepotne nakupe, razvajanje v wellness in spa centrih. Unovčite jo pri več kot 80 ponudnikih, med katerimi so Terme Krka, Terme Čatež, Thermana Laško, Terme Banovci, Bioterme, Terme Zreče, Terme Paradiso, L'Occitane, Spletična.si, Rimske Terme, Alpski resort Špik, Celjska Koča, Bohinj Eco Hotel, Viktorija SPA, Hotel Grof, Terme Vivat, Wellness Sanai, Hotel Triglav Bled, Sense Wellness, Apartmaji in welness Korošec, Hotel lovec Bled, Aquapark Wellness.

SuperCard Gourmet: Gurmanska darilna kartica za odkrivanje harmonije okusov in kulinaričnih trendov

Unovčite jo v več kot 60 gostiščih, med katerimi so Hood Burger, Hot' Horse, Kralj Matjaž, Wolt, e-hrana, Osmica, Union Pivnica, Restavracija 2864, To je to Balkan žar, Pizzeria Foculus, Jezeršek Dvor, Pizzeria Oliva Celje, Hombre, Gostilna pri Trubarjevi mami, Picerija Era, Hiša Pod Gradom, Allegria, Koral, Okrepčevalnica Ribca, Gostilna Kunst, Lolita, Gostilna Šempeter, Gostilnica in pivnica Stari Kozel, Grajska vinoteka Strelec...

Idej za darilo ima sedaj več kot dovolj. Skušajte mami letos podariti nekaj, kar si bo za dolgo zapomnila. To bi navsezadnje morali biti vodilo vedno, ko izbiramo darilo za najdražje.